Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις τηλεφωνικές απάτες - Πρώην αθλήτρια Ολυμπιακών Αγώνων στους συλληφθέντες Ημερομηνία:
Σήμερα 16/11/2025, 10:24 - Εμφανίσεις: 12
Στη σύλληψη 45 ατόμων που έλαβαν μέρος σε οργανωμένο κύκλωμα τηλεφωνικών απατών και κλοπών με θύματα κυρίως ηλικιωμένους προχώρησαν οι αρχές, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα 96 εμπλεκόμενοι.
Η 37χρονη έχει πάρει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, καθώς και σε μεγάλες διοργανώσεις όπου έχει κατακτήσει αρκετά μετάλλια Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις του είδους των τελευταίων χρόνων, με τις αρχές να αναφέρονται σε περισσότερες από 1.100 περιπτώσεις εξαπάτησης και κλοπών από το 2023, και συνολική λεία που ξεπερνά τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι μία αθλήτρια, η Στ.
Μπ., η οποία είχε συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
Όπως προκύπτει από την έρευνα, είχε βοηθητικό ρόλο στη δράση του κυκλώματος με τους Ρομά, συνδράμοντας τον αδελφό της -ο οποίος λειτουργούσε ως «εισπράκτορας» – στο ξέπλυμα χρημάτων και τη διαχείριση των μετρητών από την εκποίηση κοσμημάτων και άλλων κλοπιμαίων.
Η 37χρονη έχει πάρει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, καθώς και σε μεγάλες διοργανώσεις όπου έχει κατακτήσει αρκετά μετάλλια.
Εκπροσώπησε μάλιστα την Ελλάδα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου 2008. Να τονιστεί ότι η 37χρονη ήταν μεταξύ αθλητριών που το 2021 κατήγγειλαν προπονητές που είχαν στη διάρκεια της καριέρα τους, για κακομεταχείριση και σωματική βία.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Συμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤnews υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες της γυναίκας με τον αδελφό της και άλλα άτομα, που σχετίζονται με μετακινήσεις ποσών σε τραπεζικές κάρτες της.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Η δράση του κυκλώματος Η δράση του οργανωμένου δικτύου ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ από τον Απρίλιο του ίδιου έτους είχαν ήδη στήσει: Αρχηγείο και τηλεφωνικό κέντρο στο Ζευγολατιό Κορινθίας.
Επιχειρησιακά κέντρα σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Μενίδι και Αγία...